Opdrachten

We hebben onze zes producten, personen, allemaal drie keer gemaakt en willen deze in een neppe winkelsetting plaatsen. Daarbij hebben we een aantal opdrachten verzonnen om reacties van mensen te achterhalen en gaan we dit filmen. We laten de personen eerst de verschillende opdrachten uitvoeren en zullen daarna met ze praten over hun beleving of ervaring.

Read more

Mensen letterlijk als producten

Voor ons eindproduct, wat waarschijnlijk een prototype zal worden, zijn we letterlijk van mensen producten gaan maken. Dit zullen een aantal echte personen zijn maar ook een aantal fictieve personen. We willen hiermee kijken wat de reactie is van mensen als we het digitale (social media) naar een fysiek product brengen.

Read more

Concept 2

Een verder concept in de ‘Mensen als Producten’ interventie. Bij deze 2 verschillende mockups van een persoon verpakt als product, met alle kenmerken en andere informatie die bijvoorbeeld op hun facebook profiel te vinden zouden zijn.

Read more

Concept 1

Mensen zien zichzelf als producten, maar wat als we dit nu eens letterlijk nemen en mensen op verpakkingen in winkels zetten. Hoe zullen mensen hierop reageren en zullen ze dit daadwerkelijk snappen. Ook kan dit bijvoorbeeld op poster worden gedaan.

Read more